Solwe – Ratkaisevat tekijät.

Solwe on Shopify-asiantuntijayritys, joka on täydellinen yhdistelmä tietoa, taitoa ja tunnetta tämän päivän verkkokauppiaille.

Pääasiallinen työmme on rakentaa ja kehittää verkkokauppoja kasvua hakeville yrityksille. Projektien tekemisen lisäksi päivittäiseen työhömme kuuluu verkkokauppiaiden konsultointi, ongelmanratkaisu sekä uusien ominaisuuksien ideoiminen. Olemme yksi Suomen kokeneimmista Shopify toimistoista ja meiltä löytyy toimitilat Helsingistä ja Joensuusta, mutta asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea.

Nyt etsimme uusia tekijöitä kasvavaan yritykseemme, jossa käytetään maailman nopeiten kasvavaa verkkokauppa-alustaa.

Shopify-developer

Etsimme joukkoomme Shopify-asiantuntijaa, joka pääsee rakentamaan ja kehittämään verkkokauppoja asiakkaillemme sekä toimimaan yhdessä kasvavan tiimimme kanssa. Meillä olet iso ratas pienessä koneistossa – roolisi sitoutuneessa työyhteisössämme on tärkeä.

Pidämme huolen siitä, että pääset työssäsi kehittämään verkkokauppa-alan sekä Shopifyn tietämystäsi vielä paremmalle tasolle. Kehityt myös entistä paremmaksi asiakaspalvelijaksi, sillä työssäsi olet päivittäin asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa.

Konkreettisesti työtehtävistäsi 20-40% on front end -koodausta, loput verkkokauppaprojektien vetämistä ja toteuttamista low-code ratkaisuilla sekä asiakkaiden konsultointia.

Katsomme eduksi, mikäli sinulle on mahdollista hybridityö Helsingissä tai Joensuussa, mutta myös etätyöskentely Suomesta on mahdollista.

Mitä odotamme sinulta

✅ Vähintään kahden vuoden työkokemusta verkkokauppaprojekteista
✅ HTML, CSS, Javascript ja Liquid ovat osa työkalupakkiasi
✅ Suhtaudut aidolla innolla uusiin asioihin
✅ Olet asiakaslähtöinen ja osaat asettua asiakkaan kenkiin
✅ Olet työsi suhteen itseohjautuva, mutta et pelkää pyytää apua

Nämä taidot katsomme eduksi

✅ Sinulla on kokemusta verkkokauppaprojektien vetämisestä
✅ UX/Design on hallussa
✅ Ymmärrät hakukoneiden merkityksen sivustojen kannalta
✅ API-integraatiot ovat tuttuja

Mitä tarjoamme

✅ Liikunta- ja kulttuuriedut
✅ Modernit työvälineet ja toimistotilat Helsingissä ja Joensuussa
✅ Kannustavan ja rennon työilmapiirin nuoressa kasvavassa yrityksessä
✅ Palkkahaitari 3000 - 4500€/kk tehtävässä perustuen omaan osaamiseesi
✅ Liukuvat työajat sekä mahdollisuus etätyöhön

Oletko se sinä? Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Haku on jatkuva ja käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä tulee. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jusko Wihonen
jusko@solwe.fi
040037050

This position requires fluent written and oral Finnish skills as our customer base is 99% Finnish speaking. We hope to be able to hire English speakers in the future as our company grows.

Shopify-developer