Shopify-verkkokauppa

Huoleton verkkokauppa-alusta

Shopify on maailmalla nopeiten suosiotaan kasvattava verkkokauppa-alusta ja sen toimintaan luottaa jo yli miljoona verkkokauppiasta ympäri maailman. Pähkinänkuoressa se tarjoaa asiakkailleen täyden kokonaisuuden verkkopalvelun, jonka avulla kauppias voi myydä tuotteitaan huolettomasti omassa verkkokaupassaan, sosiaalisen median kanavissa sekä kivijalkaliikkeissä.

Polku verkkokauppiaaksi Solwen kanssa

Projektin määrittely & aloitus

Jotta pystymme lunastamaan lupauksemme, haluamme käydä rauhassa läpi asiakkaidemme tarpeet.

Rakennus & viikkopalaverit

Käymme läpi viikottain projektin etenemistä yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin kauppa kehittyy juuri asiakkaan haluamaan suuntaan.

Käyttöönotto & jatkokehitys

Jokaiseen projektiimme kuuluu kattava käyttöönottokoulutus, joka takaa ettei asiakas jää yksin kauppansa kanssa.

Solwen verkkokauppapaketit

Rakennamme ja kustomoimme verkkokaupan juuri sinun yrityksesi brändin ja tarpeen mukaiseksi. Lopputuloksena projekteistamme syntyy valmis ja helppokäyttöinen verkkokauppa, jossa myynnin voi aloittaa heti. Rakennamme kaupan siten, että kauppiaan on helppo käyttää ja muokata kauppaa itsekin. Lisäämme sovittavan määrän tuotteita kauppaan, jonka jälkeen kauppias voi lisätä rajattoman määrän tuotteita itse.

Tarjoamme verkkokauppapaketteja alkaen 3500€. Tarkemmat vaatimukset ja lopullinen hinta käydään aina läpi yhdessä asiakkaan kanssa ennen projektin aloittamista. Mikäli tarvitset polkupyörän, niin emme myy sinulle autoa. Saattaa jopa olla, että sinulle sopii jokin alusta paremmin kuin Shopify. Tätä emme myöskään pelkää kertoa. Toimintamme perustuu rehellisyyteen ja aitoon tekemiseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme verkkokaupan perustamispaketeille 30 päivän tyytyväisyystakuun. Kaupan voi palauttaa 30 päivän sisällä käyttöönotosta, jolloin saat 100% projektin hinnasta takaisin. Tyytyväisyystakuun, kiinteän hinnoittelun ja aikataulun ansiosta aloittaessasi yhteistyön kanssamme, voit olla varma, ettet tuhlaa rahojasi epäonnistuneeseen IT-projektiin.

Teknisiä huolia?

Varaa palaveri Mikon kanssa