Vaihe 22: Personoi sähköpostivastaukset

Vaihe 22: Personoi sähköpostivastaukset - Solwe

Piirrustus kannettavasta tietokoneesta, postilaatikosta, kaktuksesta ja postilaatikosta.

Kun asiakkaat tilaavat verkkokaupastasi tuotteita, lähtee heille automaattisesti tilaukseen liittyviä sähköpostiviestejä. Näissä viesteissä kerrotaan tilauksen tilasta ja ilmoitetaan asiakkaalle, kun paketti on oikeasti matkalla päämääräänsä.

On hyvä muokata sähköpostivastauten ulkoasu vastaamaan samoja tyylilinjoja verkkokauppasi kanssa. Sähköpostivastaukset voi kääntää verkkokaupan omalle kielelle (jos teemaa ei ole valmiiksi käännetty) sekä sinne voi lisätä oman logon ja värimaailman.

Sähköpostivastauksia pääsee muokkaamaan Shopifyn admin puolelta kohdasta Settings -> Notifications. Notification sivulta löydät kaikki asiakkaalle automaattisesti lähtevät sähköpostiviestit.

Sähköpostivastauksien muokkaaminen Shopify-verkkokaupassa

Klikkaamalla haluttua viestiä pystyt muokkaamaan, mitä viestissä kerrotaan ja vasemmalta löytyvästä "Customize" napista pääset muokkaamaan viesteihin liitettyä logoa sekä värimaailmaa.

Lataa logosi ja määrittele sen haluttu koko viestiin. Korosteväriksi (accent colour) kannattaa valita verkkokaupassa käytettävien painikkeiden väri. Näin verkkokauppasi ja sieltä lähtevät sähköpostivastaukset säilyttävät saman värimaailman. Kun tallennat muutokset, logo ja värit päivittyvät automaattisesti kaikkiin verkkokaupasta lähteviin sähköpostivastauksiisi.

Shopify-verkkokaupan sähköpostivataukset logo + värit

Yksittäisiä sähköpostivastauksia on myös mahdollista muokata, mutta tähän vaaditaan hieman koodipuolen tietämystä. Näitä muokkauksia kannattaa tehdä varoen, ettei mikään mene rikki ja lopeta toimintaansa. Jos tarvitset apua sähköpostivastauksiin liittyvissä muutostöissä, voit ottaa yhteyttä meihin niin autamme mielellämme!

 

Lisätietoa sähköpostivastauksista löydät myös Shopifyn omilta verkkosivuilta. 

 

Takaisin ohjeeseen

 

Lue seuraavaksi

Vaihe 23: Lisää ja asenna tarvittavat sovellukset - Solwe
Vaihe 21: Lahjakorttien lisääminen Shopify-verkkokauppaan - Solwe

Ota meihin yhteyttä