Mikä on Shopify Plus?

Shopify Plus on Shopifyn enterprise -versio, joka on tarkoitettu vähintään miljoonan vuodessa liikevaihtoa tekeville kasvaville verkkokaupoille.

Se on suunniteltu toimimaan tehokkaasti suuria kävijämääriä varten säilyttäen nopeat latausajat ja varman toimivuuden. Shopify Plus sisältää myös erittäin laadukkaan tietoturvan ja automaattiset päivitykset, jotka pitävät asiakkaasi turvassa ja verkkokauppasi toimintakunnossa. Shopifyn up-time on 99,99%.

Shopify Plus tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja integraatio- sekä muokkausmahdollisuuksia verrattuna muihin Shopify-tilaustasoihin ja mahdollistaa verkkokaupan lähes rajattoman kasvun.

Plus-kauppiaat saavat käyttöönsä myös entistä tehokkaammat hallinta- ja seurantamahdollisuudet sekä mahdollisuuden käyttää edistyneitä Shopify Plus-kauppiaille suunniteltuja sovelluksia, joista on apua erityisesti voimakkaasti kasvaville verkkokauppayrityksille.

Miksi Shopify Plus?

  • Laajat B2B-ominaisuudet, mm. mahdollisuus tehdä erillinen B2B- tai tukkukauppa
  • Skaalautuu suuriin kävijä- ja tilausmääriin
  • Enemmän kustomointimahdollisuuksia, mm. mahdollisuus muokata verkkokaupan kassaa
  • Paljon eri integraatiomahdollisuuksia
  • Plus-kauppiaat saavat käyttöönsä useita ominaisuuksia, kuten Script Editor ja Launchpad
  • Rajaton määrä henkilöstötilejä

Shopify Plus hinnoittelu

Shopify Plus -alustan hinta on alkaen $2000 kuukaudessa.

Shopifyn ollessa SaaS-pohjainen verkkokauppa-alusta hintaan kuuluu palvelintila, tietoturva ja automaattiset päivitykset, joiden lisäksi Plus tarjoaa valtavasti muokkaus- ja kehitysmahdollisuuksia kasvaville yrityksille. Lisäksi Plus-kauppiaat saavat henkilökohtaista tukea ja neuvoja Shopifyn omilta Plus-asiantuntijoilta verkkokaupan kehittämiseen ja teknisiin haasteisiin.

Shopify Plus asiakkaitamme

Kerro meille projektistasi