Mikä on Shopify Plus?

Shopify Plus on Shopifyn enterprise -versio, joka on tarkoitettu vähintään miljoonan vuodessa liikevaihtoa tekeville kasvaville verkkokaupoille.

Se on suunniteltu toimimaan tehokkaasti suuria kävijämääriä varten säilyttäen nopeat latausajat ja varman toimivuuden. Shopify Plus sisältää myös erittäin laadukkaan tietoturvan ja automaattiset päivitykset, jotka pitävät asiakkaasi turvassa ja verkkokauppasi toimintakunnossa. Shopifyn up-time on 99,99%.

Shopify Plus tarjoaa lisää ominaisuuksia ja integraatio- sekä muokkausmahdollisuuksia verrattuna muihin Shopify-tilaustasoihin ja mahdollistaa verkkokaupan lähes rajattoman kasvun.

Plus-kauppiaat saavat käyttöönsä myös entistä tehokkaammat hallinta- ja seurantamahdollisuudet sekä mahdollisuuden käyttää edistyneitä Shopify Plus-kauppiaille suunniteltuja sovelluksia, joista on apua erityisesti voimakkaasti kasvaville verkkokauppayrityksille.

Shopify Plus soveltuu erityisesti verkkokaupoille joilla on

  • Tarve erilliselle B2B- tai tukkukaupalle
  • Halua saada tehtyä useita eri verkkokauppoja kansainvälisesti
  • Tarve rajattomalle määrälle henkilöstötilejä
  • Halua kustomoida verkkokauppaa entistä enemmän (mm. checkout-sivu)
  • Tarve useille eri integraatioille
  • Useita eri myyntikanavia, kuten myyntiä eri sosiaalisen median kanavissa tai verkon kauppapaikoilla
  • Halua saada huoleton verkkokauppa-alusta käytännössä rajattomilla kasvumahdollisuuksilla

Shopify Plus hinnoittelu

Shopify Plus-tilauksella alustamaksut ovat 2000 $ kuukaudessa.

Huom: Shopifyn ollessa SaaS-pohjainen verkkokauppa-alusta hintaan kuuluu palvelintila, tietoturva ja automaattiset päivitykset, joiden lisäksi Plus tarjoaa valtavasti muokkaus- ja kehitysmahdollisuuksia kasvaville yrityksille. Lisäksi Plus-kauppiaat saavat henkilökohtaista tukea ja neuvoja Shopifyn omilta Plus-asiantuntijoilta verkkokaupan kehittämiseen ja teknisiin haasteisiin.

Shopify Plus asiakkaitamme

Kerro meille projektistasi