Shopify-kehityspalvelut

Mikä ihmeen kehityspalvelu?

Me autamme Shopify-kauppiaita kehittämään kauppansa teknistä puolta. Oli sitten kyseessä verkkokaupan optimointi tai teeman uudistaminen - me autamme! Voit jättää verkkokaupasi teknisestä puolesta huolehtimisen meille, ja näin vapautat aikaasi kaupan muiden osa-aluiden kuten myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Miten kehityspalvelu toimii käytännössä?

Aloitamme kehityspalvelun kartoittamalla asiakkaan toiveet verkkokauppansa suhteen. Kartoituksen jälkeen teemme aikataulutetun ehdotuksen siitä, kuinka ratkaisemme asiakkaan esille tuomat haasteet. Jokaisen asiakkaan tilanne on uniikki ja haluammekin palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Tyytyväinen asiakas on paras asiakas!

Mitä kehityspalveluilla voidaan toteuttaa?

Pähkinänkuoressa; kaikki Shopifyihin liittyvä!
Kehityspalvelulla saatte palvelukseenne Solwen ammattilaiset, jotka vapauttavat teidät ongelmien kahleista. Oli sitten kyseessä verkkokaupan optimointi, teeman vaihtaminen, käyttökokemuksen parantaminen tai suuremman kehitysprojektin jalkauttaminen pidemmällä aikavälillä (ja kaikki siltä väliltä), niin meiltä löytyy hyvin todennäköisesti ratkaisu! Kun käytössäsi on Shopify, niin autamme mielellämme.

Teknisiä huolia?

Varaa palaveri Mikon kanssa