Mikä kehityspalvelu?

Verkkokauppa ei ole koskaan valmis. Me autamme Shopify-kauppiaita kehittämään verkkokauppaa jatkuvasti. Oli sitten kyseessä verkkokaupan optimointi, uusien ominaisuuksien kehitys tai konsultointi Shopifyn kanssa - me autamme! Voit jättää verkkokaupasi teknisestä puolesta huolehtimisen meille, ja vapauttaa aikaasi kaupan muiden osa-aluiden kuten myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Jatkuvan kehityksen

Palvelupaketit

480 € / kk

✅ 4h kehitystä
✅ Lisäkehitystyöt 120 € / h
✅ Nopea tuki Slackin kautta
✅ Auditointi palvelun alkaessa

880 € / kk

✅ 8h kehitystä
✅ Lisäkehitystyöt 110 € / h
✅ Nopea tuki Slackin kautta
✅ Auditointi palvelun alkaessa

Miten kehityspalvelu toimii käytännössä?

Aloitamme kehityspalvelun kartoittamalla asiakkaan toiveet verkkokauppansa suhteen. Kartoituksen jälkeen teemme aikataulutetun ehdotuksen siitä, kuinka ratkaisemme asiakkaan esille tuomat haasteet. Jokaisen asiakkaan tilanne on uniikki ja haluammekin palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Tyytyväinen asiakas on paras asiakas!

Mitä kehityspalveluilla voidaan toteuttaa?

Pähkinänkuoressa; kaikki Shopifyihin liittyvä!
Kehityspalvelulla saatte palvelukseenne Solwen ammattilaiset, jotka vapauttavat teidät ongelmien kahleista. Oli sitten kyseessä verkkokaupan optimointi, teeman vaihtaminen, käyttökokemuksen parantaminen tai suuremman kehitysprojektin jalkauttaminen pidemmällä aikavälillä (ja kaikki siltä väliltä), niin meiltä löytyy hyvin todennäköisesti ratkaisu! Kun käytössäsi on Shopify, niin autamme mielellämme.

Jatkuvan kehityksen

Asiakkaitamme

Kysy lisää Kehityspalvelusta