Kätevä-Käsi

Kätevä-Käsi - Solwe

Historiaa

Askarteluliike Kätevä-Käsi on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1989 asti Joensuussa. Yritys siirtyi perustajalta Sinikka Sarolalta seuraavalle polvelle vuonna 2017. Yrityksen toimintaa lähti jatkamaan yli 20 vuotta samaisessa askarteluliikkeessä työntekijänä toiminut Outi Eerola, jonka mukaan osakkaaksi lähti Pekka Mähönen. Yrityksellä ei tuolloin ollut vielä verkkokauppaa. Kuitenkin puhelintilauksia oli tullut ympäri Suomea vuosien mittaan, minkä takia potentiaalia verkkokaupalle nähtiin.

Konsultointia ja koulutusta

Uusilla omistajilla oli ollut verkkokauppa suunnitteilla jo parin vuoden ajan. Kätevä-Käsi oli saanut tuotekuvauksia sommiteltua jo tulevaa verkkokauppaa varten, mutta yksinkertaisesti aika ja resurssit eivät riittäneet yrittäjillä viedä verkkokauppaprojektia eteenpäin. Alustaa valitessa asiaa tutkittiin pitkään, mikä alusta olisi sopivin ja valinta osui helppouden ja yksinkertaisuuden takia Shopifyhin jo ennen projektin kumppanin valitsemisesta. Verkkokaupan rakennusta varten yhteistyökumppaniksi Kätevä-Käsi valitsi Solwen.

Projekti lähti käyntiin toukokuussa 2020 ja eteni vauhdikkaasti. “Solwe on ennen kaikkea aktiivinen, luotettava ja täsmällinen. Tärkeitä ominaisuuksia kaikki. Myös pitkä pinna kahden säheltäjän kanssa on plussaa. Verkkokauppamarkkiniolla on varmasti monenlaista toimijaa ja ikäviäkin tarinoita on kuultu. Meidän valintamme osui kerralla nappiin”, sanoo Pekka. Verkkokauppa julkaistiin aluksi vain 50 tuotteen valikoimalla. Julkaisusta kolmen kuukauden aikana Kätevä-Käsi lisäili itsenäisesti loput 3000 tuotetta verkkokauppaan.

Odotukset ylittyivät

Projektin lopputuloksena oli toimiva verkkokauppa, joka pelaa yhteen kivijalkaliikkeen kanssa. Pekan mielestä verkkokauppa on toiminut hyvin ja on ollut helppokäyttöinen. “Solwen kanssa projektia tehdessä meille opetettiin asioita paljon ja apua oli saatavilla”, sanoo Pekka. “Solwe mahdollisti konsultoinnillaan meille verkkokaupan sekä koulutuksen, jonka avulla olemme kehittäneet verkkokauppaa eteenpäin itsenäisesti. Olemme olleet ratkaisuun todella tyytyväisiä”, Pekka jatkaa. 

Liiketoimintaan verkkokauppa on puhaltanut uutta puhtia ja yrittäjätkin yllättyivät positiivisesti. Pekka kertookin tavoitteiden saavuttamisesta seuraavaa: “Laitoimme verkkokaupan tavoitteen kuukausimyynneiksi tietyn summan vuoden päähän, minkä ylitimmekin jo verkkokaupan toisena kuukautena! Yrityksen liikevaihto nousee verkkokaupan ensimmäisenä vuotena kaikkien aikojen ennätykseensä ja yritys on ollut voimassa vuodesta 1989”.

Kätevä-Käden verkkokauppa - kateva-kasi.fi


Lue seuraavaksi

Festive - Solwe

Ota meihin yhteyttä